Welkom op de pagina over wijn uit Saint-Aubin, een prachtige regio in het hart van de Franse Alpen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige wijnen met een unieke smaak en complexiteit, dan bent u hier aan het juiste adres. Totaal zijn er 30 premier cru-wijngaarden geplant op een heuvel die zich boven de vallei bevinden. Deze heuvel beschermt de wijnstokken tegen wind en mist. Dit is perfect voor de Chardonnay-druif. Een aantal wijngaarden in Saint-Aubin grenzen dicht aan de wereldberoemde Grands Crus wijngaarden van Puligny-Montrachet en Chassagne-Montrachet.

De typische kenmerken die de smaken van Chardonnay uit deze regio biedt, gaan van witte bloemen tot amandel-, citrus- en vuursteentonen. De wijnen van Saint-Aubin zijn gemaakt van een verscheidenheid aan druivensoorten, waaronder Chardonnay, Pinot Noir en Gamay. Deze druivensoorten zijn gekozen vanwege hun geschiktheid voor het klimaat en de bodem van de regio, wat leidt tot wijnen met een rijke smaak en aroma.

De wijnen van Saint-Aubin zijn zorgvuldig gemaakt met behulp van traditionele methoden en met respect voor de omgeving.

Er zijn tal van verschillende soorten wijn te proeven en te kopen uit Saint-Aubin, van elegante witte wijnen tot robuuste rode wijnen en zelfs mousserende wijnen. Elke wijn heeft zijn eigen unieke smaak en kenmerken, wat ze een perfecte keuze maakt voor elke gelegenheid.

Als u op zoek bent naar kwaliteitswijn uit een prachtige en historische regio, dan moet u zeker een fles wijn uit Saint-Aubin proberen. Bestel nu en ontdek wat de wijnen van Saint-Aubin te bieden hebben.

Onze aanbevelingen:

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password