Retourneren van uw bestelling

Wijn is een natuurproduct. Het kan dus voorkomen dat de wijn niet aan uw verwachtingen voldoet. In dat geval is Le Vieux Jean Vins bereid de wijn(en) terug te nemen en om te ruilen.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Na ontvangst van de goederen zullen wij het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Le Vieux Jean Vins vergoedt de betalingen van de klant, inclusief eventuele leveringskosten door Le Vieux Jean Vins in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de klant hem de herroeping meldt. Tenzij Le Vieux Jean Vins aanbiedt het product zelf af te halen, mag deze wachten met terugbetalen tot deze het product heeft ontvangen of tot de klant aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Le Vieux Jean Vins gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de klant heeft gebruikt, tenzij de klant instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de klant.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password