LE VIEUX JEAN VINS WIJNWINKEL DOMAINES BRIC-A-BRAC NIEUWS PAGINA'S WEBSHOP'

Hotels


ELZAS


Barr, Hotel Andlau
Plezierig in het groen gelegen hotel. Beschikt over 22 kamers, alle met uitzicht over het park of de rivier, en een leuk restaurant. Uitstekende locatie om de wijngebieden te verkennen.
Hotel Andlau

BOURGOGNE


Chassey-le-Camp, Auberge Camp Romain
Heerlijk hotel zeer landelijk gelegen in het gehucht Chassey le Camp. Door faciliteiten als tennisbaan, buiten- en binnenzwembad, fitnessruimte, jacuzzi, sauna en hammam een uitstekend adres voor een korte vakantie in het hart van de Bourgogne. Helaas een wisselende kwaliteit van keuken.
Avallon, Auberge du Relais Fleurie
Mooi gelegen hotel met een fijne keuken net buiten Avallon. Aan de rand van de Chablis wijngaarden. Avallon is een prachtige stad om te bezoeken.

Cuisery, Hostellerie Bressane
Hotel met ruime kamers. Restaurant met een uitstekende keuken. Franse meesterkok. Mooi terras met prachtige platanen. Cuisery is een klein plaatsje met leuke winkels met gebruikte boeken. Leuke omgeving om te fietsen.

Montagny-les-Beaune, Hotel Le Clos
Schitterend rustig hotel net buiten Beaune - geen restaurant. Prachtige ruime kamers met veel antiek.
Genot om hier te verblijven. Korte afstand naar het centrum van Beaune.Puligny-Montrachet,<b>b>Hotel-Restaurant Le Montrachet *
Prachtig verbouwd hotel-Restaurant in het hart van de mooiste Franse witte wijngaarden. Groot terras met tuin. Goede keuken * met een Michelin ster. Zeer plezierig om te verblijven.

Auberge Camp Romain

Relais Fleurie


Hostellerie Bressane


Le Clos

Le Montrachet

BORDEAUX


Vaux en Beaujolais,Auberge de Clochemerle *. b>
Leuk hotel-Restaurant in de Beaujolais. Lekkere keuken met een Michelin ster. Heerlijk rustig gelegen.